Welkom bij POETICO!

Over POETICO

Het uitgeven van een boek of gedichtenbundel is populair. Gemiddeld zijn zo'n miljoen Nederlanders bezig aan het schrijven van een boek of hebben plannen hieraan te beginnen. Geen wonder dat er tegelijkertijd ook veel ondernemingen zijn die deze schrijvers proberen te verleiden dit boek bij hen uit te geven. Helaas liegen de prijzen die deze aanbieders vragen voor hun diensten er niet om. Wat een schrijver kwijt is voor een boekuitgave kan varieren van rond de duizend euro tot vele duizenden euro's. Natuurlijk zijn er ook aanbieders die het 'gratis' doen, maar onder dat aanbod zit vaak een abonnement of ander verdienmodel zoals het grotendeels inhouden van de royalty...

Wij zijn van mening dat het uitgeven van een eigen gedichtenbundel voor iedereen bereikbaar moet zijn. Laagdrempelig, transparant en betaalbaar! Juist hierom is POETICO ontstaan. Voor een relatief laag bedrag brengen wij gedichtenbundels uit, en proberen wij schrijvers te ondersteunen. Dit door het vooral samen met de schrijver te doen, en het hem of haar te gunnen dat deze zelf de royalty over zijn bundel ontvangt. ctioneren.

Onze ervaren bedrijfsmanagers en serviceproviders maken gebruik van best practices en de meest geavanceerde oplossingen.