Welkom bij POETICO!

Overweeg jij om je boek in eigen beheer via selfpublishing platforms als Mijnbestseller, Pumbo, Boekscout of Boekengilde uit te geven?

Juist dan is het extra belangrijk om een goede omslag te hebben voor jouw boek! Het is tenslotte het eerste wat potentiele kopers zien, en het kan dus echt doorslaggevend zijn voor het verkoopsucces. Wij verzorgen het ontwerp van jouw boekomslag graag. Dit voor een vaste lage prijs van 75 euro inclusief btw. 

Hoe werkt het? 

Via info@poetico.nl stuur je ons alle informatie over jouw boek, inclusief de tekst die jij zowel op de voor- als achterkant wilt hebben. Wil je dat wij de achterflaptekst voor je boek schrijven? Geen probleem! 

Belangrijk is ook dat je ons laat weten wat de juist afmetingen zijn voor het drukwerk. Daarnaast laat je ons weten wat je wensen zijn, of laat je verrassen door een origineel ontwerp vanuit ons eigen inzicht! Wij gaan vervolgens enthousiast aan de slag en sturen jou een concept toe. Tevreden? Helemaal top! Niet helemaal of helemaal niet? Dan sparren we nog even verder tot jij tevreden bent.HoeHier kunt u content plaatsen.

Deze tekst past u aan door erop te klikken.